FAQ

Har du spørgsmål? Læs vores ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder mange forskellige typer kølemidler. Alle af høj kvalitet. Hos os finder du lige det kølemiddel produkt, som du skal bruge. Vi har f.eks. også miljøvenlige regenererede kølemidler. Vi tilbyder altid lave priser, høj kvalitet, fri fragt og gratis returservice mm.

Vi forhandler kun kølemidler til erhverv. Du skal have et KMO-nummer for at kunne handle hos os.

Al vores kølemiddel er produceret i EU. Uden undtagelse.

Det kan vi, fordi vi har nogle gode samarbejdsaftaler med vores kølemiddelproducenter. Derudover har vi også skåret fordyrerende mellemled væk. Det betyder, at vi kan levere kølemidler af høj kvalitet til Danmarks laveste priser.

Nej. Vi sætter ikke vores troværdighed over bord.

Siden 2018, hvor vi kunne åbne dørene op for de første kunder, har vi opbygget en solid troværdighed til flere spændende samarbejder rundt om i danmark. Det kunne vi aldrig finde på at sætte over styr ved at indføre salg af kølemidler fra bl.a. Kina.

Al kølemiddel fra billigkølemiddel.dk er nyproduceret i EU, 99,9% rent, certificeret og godkendt efter dansk lovgivning. Intet andet vil vi byde vores kunder.

Billig Kølemiddel betaler alle lovpligtige afgifter og skatter. Disse er både punktafgift, afgift til Kølebranchens Miljøordning (KMO), moms og SKAT.

Ja. Det er 100% sikkert at anvende kølemiddel fra Billig Kølemiddel. Billig Kølemiddel er det man betegner som en sikker leverandør. Det betyder, at der er klar angivelse af oprindelse og producent.

Vi håndterer altid kølemidler efter gældende krav og regler fra EU og dansk lovgivning. Bortskaffelse af forurenet kølemidler foregår ligeledes efter regler, lovgivning og miljøvenlige tiltag.

Alle vores kølemidler bliver testet, så de er 100 % sikre at fragte og benytte.

Ja, det gør vi ved at tilbyde en række andre alternativer til de F-gas kølemidler, der er under udfasning.

Nej. Der er ingen risiko ved at købe ulovlige kølemidler når du handler med Billigkølemiddel.dk. Vi værner om vores medlemmer og deres forretning. Derfor har vi aldrig gået på kompromis med krav, regler og specifikationer for sikker anvendelse af kølemidler. Billig Kølemiddels håndtering af kølemidler er i fuld overensstemmelse med myndigheders retningslinjer på området.

Ja, naturligvis. Vi er holder os altid opdateret på nye regler og love, så vi kan efterleve dem. Desuden er vi autoriseret indkøber og forhandler af kølemiddel med medlemskab af KMO (Kølebranchens Miljøordning) samt Dansk Køl og Varme.

Ja. Alle Billig Kølemiddelsflasker lever op til EU og dansk lovgivning. Vores bærer alle stempler og information som er påkrævet.

Disse er;

 • Flaskerne er mærkeret med Pi (л).
 • Flaskerne overholdeler EN 13322-1 standard for design og konstruktion.
 • Flaskerne er TPED-godkendendte.
 • År og måned for produktion fremgår tydeligt på flasken.
 • Flaskerne skal løbende vedligeholdes samt kontrolleres efter 10 år.
 • Udløbsåret skal være tydeligt mærkeret på flaskerne.

Nej. Engangsflasker har været forbudt i Europa siden 2007.

Ja. Billig Kølemiddels kølemiddelflasker kan allesammen returneres med henblik på at blive genbrugt som lovgivningen foreskriver. Vores returordning er godkendt af KMO.

Se mere her » billigkoelemiddel.dk/returnering-af-tomme-flasker

Ja. Billig Kølemiddel overholder alle ADR-regler for transport af farligt gods.

Ja. Alle Billig Kølemiddels genopfyldelige kølemiddelflasker overholder myndighedernes krav udstedt af Trykudstyrsdirektivet (TPED). I tråd med gældende retningslinjer bliver de løbende tryktestet samt påstemplet i henhold til TPED – herunder med datoen for næste test. Ligeledes er ventilerne påført typegodkendelsesnummer i overensstemmelse med lovgivningen.

Ja. Alle vores leverancer af kølemidler indeholder et eller flere sikkerhedsdatablade med obligatoriske oplysninger om de konkrete kølemidler der er i leverancen. Vores sikkerhedsdatabladet overholder myndighedernes krav om dokumentation og obligatoriske oplysninger:

Disse er bl.a;

 • Udstedt af producenten på dit sprog
 • Klar angivelse af CAS-nummer
 • Klar angivelse af CE-registrering
 • Klar angivelse af producenten, herunder dennes adresse samt nødtelefonnummer

Ja. Alle af Billig Kølemiddels kølemiddelflasker er mærket med klar og lovpligtig mærkning

Denne indeholder bl.a.;

 • Klar angivelse af producent
 • Sikkerhedsinformation på dansk
 • ADR-faresymbol samt UN-nummer

Du kan søge om at få et KMO-nummer på KMO.dk

Hvad kræver det at købe på billigkølemiddel.dk

For at handle hos os skal du have et KMO-nummer. Det skal du have fordi, vi i følge med lovgivning kun forhandler kølemidler til godkendte virksomheder.