Forsyningssikkerhed

Høj forsyningssikkerhed. Høj effektivitet.

Hos Billig Kølemiddel er vores vigtigste opgave at give dig friheden til at fokusere på din kerneforretning. Derfor har vi et setup der understøtter varierende behov for konstant eller momentant gasleverancer - i både mindre eller større mængder.

Mere præcision. Mere frihed.

Stor kapacitet. Klar til fremtiden.

Leverancer som ikke svigter

Det er vigtigt, at du kan regne med din gasforsyningen, hvis din virksomheds aktiviteter afhænger af det. Derfor arbejder vi hos Billig Kølemiddel konstant for at sikre den høje forsyningssikkerhed – og det er vi lykkes med.

Hos os er det en selvfølge, at vi leverer dine F-gasser til tiden hver gang du aflægger en bestilling. Derfor kan du altid regne med en stabil og sikker forsyning tilpasset dine behov når du handler hos billigkølemiddel.dk

Selv om vi er nye på markedet, er vi ikke nye i branchen

Billig Kølemiddel er et stærkt dansk alternativ til øvrige kølemiddels og F-gasselskaber, som har domineret det danske marked i årtier.

Billig Kølemiddel er 100% danskejet, og blev grundlagt i 2018 da en lille gruppe personer med mange års erfaring i køle- og F-gasbranchen valgte at gå sammen for at levere høj kvalitets kølemiddel produceret i EU – på linje eller bedre end anerkendte kølemiddels og F-gasselskaber i Danmark.

Med mere end 25 år i branchen og et dybt kendskab til behovet for samt anvendelsen af F-gasser og kølemidler blev det muligt at starte Billig Kølemiddel som i dag tilbyder samme kølemidler som markedets øvrige leverandører – bare billigere og uden lange kontraktslige bindinger. Det er din garanti for en stabil, sikker og konkurrencedygtig gasforsyning – til markedets bedste priser.

Billig Kølemiddel – Samme, god kølemiddel, bare billigere!