Håndtering og procedure

Sikker håndtering og klare procedurer i tråd med lovgivning

Hos Billig Kølemiddel følger vi lovgivningen til punkt og prikke. Selvom vi er et nyt alternativ på markedet har vi 25 års praktisk erfaring i branchen.

En leverandør der tager sikkerhed seriøst

Sikkerheden skal altid være i orden, når man forhandler kølemidler. Vi indkøber udelukkende EU-produceret kølemidler af høj kvalitet. Desuden er vi opdateret på alle krav og regler om opbevaring, fragt, bortskaffelse og destruering af kølemidler.

Vi garanterer høj kvalitet

EU-produceret kølemidler

Alle vores kølemidler er produceret i EU. Vi har pålidelige producenter, der overholder alle krav i EU. Du skal derfor aldrig være i tvivl om kvaliteten af vores produkter. Alle er de 100 % sikre.

Alle regler overholdes

Vi følger Dansk- og EU-lovgivning

Der findes en del lovgivning i kølemiddelsbranchen. Vi er naturligvis altid opdateret og følger alle krav og regler til håndtering, fragt, opbevaring, salg og bortskaffelse af kølemidler.

Autoriseret og godkendt forhandler

Kølebranchens Miljøordning

Som medlem af KMO er vi godkendt grossist af kølemiddel. Godkendelsen får man kun, når man lever op til EU lovgivning og dansk lovgivning på området samt KMOs regelsæt.

Alle papirer er i orden hos os

Kvalifikationskrav og certifikat

Vi gør vores ypperste for at leve op til at alle krav og regler i kølemiddelbranchen. Du kan naturligvis altid finde vores certificeringer her på hjemmesiden.

Vi tilbyder alternative kølemidler

F-gas-forordning

Idet EU arbejder på at udfase HFC-kølemidler til 2030, tilbyder vi naturligvis alternativer til disse. De nye alternativer på markedet er langt mere miljøvenlige.

100 % gratis og sikkert

Returordning

Det skal være nemt at købe kølemiddel. Lige såvel skal det være let at skille sig af med flaskerne. Vi tilbyder gratis returservice, hvor du både kan retunere forurenet kølemiddel og tomme flasker.

Vi overholder regler og tager hensyn til miljøet

Destruktionen

Vi tager ansvar og hjælper dig naturligvis med at bortskaffe forurenet kølemiddel. Det er en del af vores gratis returservice. Bortskaffelse foregår altid på lovlig vis og med omtanke for miljøet.

Vi genanvender hvis muligt

Regenerering

Hos Billigekølemiddel.dk kan du købe flere typer regenereret kølemiddel. Vi genanvender også selv, når vi kan. Det kan f.eks. være, hvis du returnerer tomme flasker med kølemiddel rester.

Fragt sker under sikre forhold

Transport

Vi har allieret os med nogle dygtige leveringspartnere. Derfor kan vi garantere dig, at al fragt altid sker på sikker og lovlig vis. Du skal aldrig bekymre dig om modtagelsen af dine kølemidler.

Vi er opdateret på nye regler

EU’s REACH-forordning

Vi efterlever naturligvis alle EU-regler. Derfor registrerer vi også vores import og videresalg af kølemidler i REACH databasen. Vi forhandler kun til godkendte virksomheder.

Flasker med høj sikkerhed

Trykudstyrsdirektivet (TPED)

Alle vores flasker til kølemidler er naturligvis fremstilet efter gældende lovgivning. Det gør, at det er sikkert at opbevare, fragte og modtage kølemidlerne.

Sikkerhed kommer først

Flasker og mærkning

Vi sørger naturligvis for at mærke alle vores flasker med kølemiddel. Så de er mærket på lovlig vis med de rette informationer, advarsler mm. Mærkningen gør også, at de er sporbare.

Altid tilfredse kunder

Her bliver vores kølemiddel anvendt

Vi forhandler kølemidler til erhvervskunder i hele Danmark.