Hvorfor vælge os

Billig Kølemiddel giver dig markedets bedste vilkår på køb af kølemidler

Ansøg om en kundekonto

For at handle hos billigkølemiddel.dk, har du brug for en kundekonto med et login. Har du allerede en kundekonto? Så behøver du bare at logge ind i.

OBS: Vi sælger kun til erhvervskunder.
Vi giver dig markedets bedste indkøbsmuligheder

– For dig der er medlem

Samme høje kvalitet – bare billigere, og uden lange kontraktslige bindinger

Som kunde hos os skal du aldrig bekymre dig om kvaliteten og sikkerheden af dine f-gasser og kølemidler. Vi sælger nemlig kvalitetskølemiddel udelukkende produceret i EU og i overensstemmelse med gældende krav og retningslinjer i dansk miljølovgivning. Derfor kan du forvente samme kvalitet som markedets øvrige leverandører – bare billigere, og uden lange kontraktslige bindinger.

Selvom prisen er i bund, har vi en passion for kvalitet, miljø og ordentlige forhold. Det vil du mærke, når du handler hos os for første gang eller igen.

EU-produceret kølemiddel i overensstemmelse med EU og dansk miljølovgivning

Vi forhandler kun kølemidler, som er produceret i EU samt i henhold til EU-lovgivning og danske retningslinjer. Papirerne er altid i orden og vi er autoriset forhandler af kølemidler og ligeledes medlem af KMO.

Høj forsyningssikkerhed og leveringsevne

Med mere end 25 års erfaring i branchen ved vi, hvad der rører sig på markedet. Hvilke typer kølemidler, der er mest efterspurgt og hvilke der er under udfasning. Vi fører derfor et bredt sortiment. Desuden har vi et solidt samarbejde med vores kølemiddelproducenter. Det betyder, at vi kan tilbyde samme høje EU-kvalitet som du er vandt til, lave priser, hurtigere levering og altid til tiden.

Alt i én kundekonto

Det skal være nemt at indkøbe dit kølemiddel eller komme af med det igen. Derfor har vi opbygget denne online portal, hvor du nemt kan finde og bestille din foretrukne type og mængde af F-gasser og kølemidler. Vi sørger naturligvis for levering og tilbyder også en professionel returservice af både tomme flasker samt forurenet kølemiddel. Vi har også godkendelse til at regenerere dit brugte kølemiddel til genanvendelse. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os via chat, email eller telefon.

God service

Vi elsker glade og tilfredse kunder. Derfor sætter vi en stor ære i at rådgive, guide og svare på ethvert spørgsmål. Hvad enten det drejer sig om online bestilling eller forskellige typer af kølemidler. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre!

Prisgaranti

Vores prisgaranti er din sikkerhed for, at prisen altid er konkurrencedygtig. Det betyder; finder du kølemiddel på andre danske hjemmesider billigere end vores, matcher vi prisen – minus 10% på den første ordre.

Kvalitetsgaranti

Billig Kølemiddel er et dansk alternativ til de øvrige kølemiddels- og F-gasselskaber, som har domineret det danske marked i de sidste mange årtier. Med mere end 25 år fra branchen og et dybt kendskab til behovet for samt anvendelsen af F-gasser og kølemidler i industrien tilbyder Billig Kølemiddel kølemidler af samme, gode kvalitet som markedets anerkendte leverandører – bare billigere og uden lange kontraktslige bindinger.

Vores mission er at være en ledende samarbejdspartner og en pålidelig leverandør af kølemidler og F-gasser til industrien med fokus på vores kunders ydeevne, driftssikkerhed og totaløkonomi.

Det betyder, hvis vores F-gasser eller kølemidler volder nogen form for skade dækker vi alle omkostninger såfremt at du sandfærdigt kan bevise og veldokumentere at skaden er afstedkommet direkte på grund af vores kølemiddel.

100% tilfredshed eller pengene tilbage

Vi garanterer altid høj kvalitet, god service og lave priser. Men hvis du mod forventing ikke er tilfreds med dit køb, kan du naturligvis få dine penge tilbage. Vi tilbyder altid 100 % tilfredshedsgaranti på alle ordrer.

Fri fragt

Selvom vi har lave priser, forhøjer vi den ikke med dyre fragtpriser. Som kunde Billig Kølemiddel får du altid leveret dine kølemidler 100 % gratis.

Landsdækkende levering

Vores ambition er at være Danmarks billigste forhandler af kølemidler. Men det skal ikke kun være billigt, det skal også være nemt. Derfor leverer vi naturligvis i hele landet. Leveringen foregår hurtig og effektivt indenfor 1-2 arbejdsdage.

25 års erfaring i branchen

Med al beskedheden ved vi faktisk en ting eller to om kølemidler. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen. Derfor har vi helt styr på certificering, krav og regler. Desuden har vi også stor viden om forskellige typer af kølemidler, brug og bortskaffelse af dem. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services.

Du skal have en kundekonto for at handle på billigkølemiddel.dk

Vi garanterer altid høj kvalitet, god service og lave priser. Men hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, kan du naturligvis få dine penge tilbage. Vi tilbyder altid 100 % tilfredshedsgaranti på alle ordrer.