Kvalitetsgaranti

Høje krav kræver høj ansvarstagen

Når du handler hos Billig Kølemiddel kan du være tryg ved at dine kølemidler lever op til alle vores strenge krav, retningslinjer og bestemmelser i Danmark.

Al vores kølemiddel er omfattet af kvalitetsgaranti

Inden vores kølemidler sendes fra fabrikken bliver de testet og kontrolleret. Hver gang.

Billig Kølemiddel – Altid super kvalitet, bare billigere

Hos Billig Kølemiddel vil vi være en ledende samarbejdspartner og en pålidelig leverandør af kølemidler og F-gasser til industrien i danmark. Det betyder, at vi helt uundgåeligt skal have fokus på vores kunders ydeevne, driftssikkerhed og totaløkonomi. Derfor er al vores kølemiddel altid 99,9% rent og nyproduceret i Europa.

Når du handler hos billigkølemiddel.dk kan du være sikker på at dine kølemidler er 100% nyproduceret i EU, 99,9% rent, certificeret og godkendt efter dansk lovgivning. Intet andet vil vi byde vores kunder.

Hvordan fungerer vores Kvalitetsgaranti?

Når du handler hos Billig Kølemiddel er du som kunde altid dækket af vores kvalitetsgaranti.

Det betyder, hvis vores kølemiddel eller F-gasser volder nogen form for skade, og denne skade skyldes direkte vores kølemiddel dækker vi alle omkostninger såfremt at du sandfærdigt kan bevise og veldokumentere at skaden er afstedkommet direkte på grund af vores kølemiddel.

Selvom at vi tilbyder alle vores kunder kvalitetsgaranti har vi endnu ikke haft behov for at tage den i brug. Takket være vores høje standarder, krav og retningslinjer for det kølemiddel som vi forsyner vores kunder med.