Markedets bedste priser

Markedets ubetinget
laveste priser på
kølemidler

Selvom prisen er i bund, har vi en passion for kvalitet, miljø og ordentlige forhold. Det vil du mærke, når du handler hos os for første gang eller igen.

Billig Kølemiddel - Mindre besvær. Større frihed!

Vi gør det nemt for vores medlemmer at servicere deres kunder

Vi gør det nemt for vores medlemmer at servicere deres kunder

Kvaliteten skal være i top, når du indkøber kølemidler. Vi står altid inde for kvaliteten af vores produkter og garanterer naturligvis certificering og godkendelse af dem. Men det betyder ikke, at vi har skyhøje priser! Tværtimod. Vi har fjernet mellemled og skruet prisen helt i bund.

Alt i ét medlemskab

Som kunde hos os er det nemt at indkøbe kølemiddel. Vi sørger naturligvis for levering og tilbyder også en professionel returservice. Det betyder, at du kan returnere forurenet kølemiddel og tomme flasker til os.

Fri fragt

Selvom vi har lave priser, forhøjer vi den ikke med dyre fragtpriser. Som kunde hos os får du altid leveret dine kølemidler 100 % gratis.

Landsdækkende levering

Vores ambition er at være Danmarks billigste forhandler af kølemidler. Men det skal ikke kun være billigt, det skal også være nemt. Derfor leverer vi naturligvis i hele landet. Leveringen foregår hurtig og effektivt indenfor 5-8 arbejdsdage.

25 års erfaring i branchen

Vi ved faktisk også en ting eller to om kølemidler. Vi har nemlig mere end 25 års erfaring i branchen. Derfor har vi helt styr på certificering, krav og regler. Desuden har vi også stor viden om forskellige typer af kølemidler, brug og bortskaffelse af dem. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.