Miljø og bæredygtighed

Bæredygtige og miljøvenlige kølemidler i overensstemmelse med EU og dansk miljølovgivning!

Ansøg om en kundekonto

For at kunne handle hos billigkølemiddel.dk, har du brug for en kundekonto og login til webshoppen. Har du allerede en kundekonto? Så behøver du bare at logge ind i webshoppen.

OBS: Vi sælger kun til erhvervskunder.
Billigkølemiddel - en fremtidssikker grossist

Vi tager dansk miljølovgivning alvorligt

En del af Kølebranchens Miljøordning

Billigkølemiddel.dk er medlem af kølebranchens miljøordning (KMO). Det betyder, at vi er godkendt som grossist af kølemidler. Godkendelsen får man kun, når man lever op til EU lovgivning og dansk lovgivning på området samt KMOs regelsæt.

Ansvarsforhold

Hos billigkølemiddel.dk er vi vores ansvar bevidst. Samtidig er vi klar over at der er mange forskellige forhold at tage hensyn til, når man arbejder med kølemidler. Hos Billig Kølemiddel anbefaler vi gerne kølemidler.dk  som en uvildig tredjepart hvor man kan indhente viden, rådgivning og guidelines.

Hold dig opdateret på en enkel måde

Det kan være en udfordring at holde sig opdateret om aktuelle tendenser med nye og kommende lovgivninger omkring kølemidler, og det kan skabe usikkerhed. Billigkølemiddel.dk sætter en ære i at levere den bedste og nyeste information til dig, så du kan træffe sikre beslutninger om de kølemidler, som du bruger.

Træf et forsvarligt valg

For at være sikker på at du vælger et fremtidssikkert kølemiddel skal det være:
Økonomisk fordelagtigt, klimavenligt, driftssikkert og i overensstemmelse med EU og dansk miljølovgivning. Vi ser det som vores kerneopgave at hjælpe dig med at træffe et forsvarligt og sikkert valg.

Vores løfte til vores kunder

Vi holder altid, hvad vi lover. Noget at det som vi garanterer dig som kunde, er LAVE priser, HØJ kvalitet og HURTIG levering – på EU-kølemidler. Desuden har vi også prisgaranti, 100 % tilfredshedsgaranti samt mange flere kundefordele.