Udgivet i Skriv en kommentar

Om os

Om Billigkølemiddel.dk

Du har sikkert bemærket, at indkøb af kølemiddel kan være en temmelig bekostelig affære. Man kan nemt opleve et marked med skyhøje priser og tvivlsomme varer. Det var lige præcis det, vi satte os for at ændre, og derfor er vi i dag glade for at kunne præsentere dig for en webshop med kølemidler, der tilbyder dig de følgende fordele.

Markedets ubetinget laveste priser

Dette er noget vi er villige til at garantere. Derfor tilbyder vi, at hvis du finder en vare på en dansk hjemmeside der er billigere end vores, ja så matcher vi ganske enkelt prisen. Derudover giver vi dig 10% rabat på din første bestilling hos os.

Kvalitetsprodukter med papirerne i orden

Billigkølemiddel.dk har alle de dokumenter, certifikater og godkendelser der kræves i EU. Vores kølemidler er mindst 99,9% rent nyproduceret gas, som alt sammen er produceret i Europa. Der er således fuldstændig garanti for kvalitet og fremstilling.

De bedste handelsbetingelser

Når du handler med os, skal du ikke bekymre dig om en regning for fragten. Den klarer vi. Vi leverer inden for 1-2 arbejdsdage, uden at du skal betale en krone. Emballagen og flaskerne som kølemidlet leveres i, er også din ejendom når du bestiller hos os. Du skal med andre ord ikke have penge op af lommen til leje eller pant.

Du handler med en rigtig fagmand

Vi har 25 års erfaring i branchen, så vi ved hvad vi taler om, og handler med. Skal du bruge et godt råd eller lidt vejledning, så er du kommet til det rigtige sted. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar ved telefonerne på hverdage mellem 8 og 12. Derudover er du velkommen til at sende os en e-mail lige når det passer dig.

Kontakt os:

Tlf: +45 7196 7171

E-mail: salg@billigkoelemiddel.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine kølemidler.

Jens 15
Skriv et svar