Prisgaranti

Billig Kølemiddel forhandler markedets bedste priser hjem til din fordel!

Få et uforpligtende tilbud på dine kølemidler. Opret dig som kunde og spar i omegnen af 50% på dine indkøb af kølemidler i fremtiden.

Billig Kølemiddel - Mindre besvær. Større frihed!

Vi gør det nemt for vores kunder at servicere deres kunder

Samme høje kvalitet, bare billigere og uden lange kontraktslige bindinger

Kvaliteten skal være i top, når du indkøber kølemidler. Hos Billig Kølemiddel sikrer vi dig kølemidler af høj EU-standard til de bedste priser på markedet.

Vi står altid inde for kvaliteten af vores F-gasser og kølemidler og garanterer naturligvis certificering og godkendelse af dem. Men det betyder ikke, at vi har skyhøje priser! Tværtimod. Vi har fjernet fordyrende mellemled og valgt fokusere udelukkende på kølemidler. På den måde er det lykkes os at skrue prisen helt i bund og levere kølemiddel til markedets ubetinget laveste priser – til din fordel.

Hvordan fungerer vores prisgaranti?

Prisgarantien indebærer, hvis du finder en bedre pris i Danmark så matcher vi den her på billigkølemiddel.dk. Køber du på billigkølemiddel.dk og finder kølemidlet billigere i en anden dansk netbutik kan du indenfor 14 dage få differencen refunderet. Du skal blot kontakte vores kundeservice via e-mail – så ordner vi det for dig.

For at vi kan sikre en fair sammenligning af priser, skal den givne pris opfylde enkelte krav, inden du kontakter vores kundeservice:

 • Finder du kølemiddel på andre danske hjemmesider billigere end os, så matcher vi prisen, minus 10% på første ordre
 • For at kunne få prisgarantien skal du kontakte kundeservice.
 • Når du kontakter kundeservice skal du have dokumentation for prisen, der skal matches samt vise at kølemidlet er på lager. Dette kan være i form af et link til hjemmesiden. Dokumentationen skal indeholde kølemidlets pris, hvor den kan købes samt dato for tilbuddets gyldighed.
 • Prisen, vi matcher, skal være inklusiv leveringsprisen. Altså, prisen for kølemidlet + forsendelsesprisen. Da alle vores priser er inklusiv fragt.
 • Prisgarantien omfatter udelukkende kølemidler, der går under danske regler for moms, told og garanti.
 • Prisgarantien gælder ved kølemidler der reelt er tilgængelige – og ikke i restorder eller restpartier.
 • Prisgarantien omfatter ikke kø-tilbud, bundle-tilbud, åbningstilbud, kampagner, rabatkoder og/eller ved tilbud med begrænsede antal og/eller tid.
 • Prisgarantien omfatter ikke ved personlige tilbud. Der skal derfor være tale om en annonceret pris.
 • Prisgarantien gælder ikke tilbud, der kræver betalt medlemsskab såsom indkøbsforeninger eller nogen form for øvrig betaling for at få adgang til tilbuddet.
 • Kræver dette tilbud hos konkurrenten, at varen afhentes, så matcher vi prisen til afhentning på vores eget hovedlager på Højdevej 9, 2680 Solrød Strand, og er prisen leveret, så matcher vi prisen inklusiv levering.
 • Da prisgarantien er en service der udbydes til vores erhvervs-kunder, er prisgarantien forbeholdt til én ordre pr. kunde.